15.04.2010 г., 22:04 ч.

В отбора на живота 

  Поезия » Философска
632 0 10

Записах се в отбора на живота.

Играе ми се истинска игра -

по правила, зададени от Бога,

където има вяра във целта.

Макар че непохватно още стъпвам,

напредвам и очаквам чудеса.

В душата ми тревогата отсъства.

Поникват ми невидими крила.

Ще мога да усетя същината

на всеки миг, да видя Любовта!

Не ми се смей –

прекрасно е, когато

заложиш на непреходни неща!

 

Записах се в отбора на живота

и всеки ден усещам, че раста!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??