4.01.2012 г., 18:50 ч.

В порива на волята 

  Поезия
487 0 6

Едно необяснимо вдъхновение

у мен рисува с радостни бои,

премахва всяко черно настроение

и новата надежда ми личи!

 

Сега не нося бремето от спомени,

не се старая в чуждите очи...

Живея просто в порива на Волята,

която Бог с любов ми отреди!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??