Едно необяснимо вдъхновение
у мен рисува с радостни бои,
премахва всяко черно настроение
и новата надежда ми личи!
Сега не нося бремето от спомени,
не се старая в чуждите очи...
Живея просто в порива на Волята,
която Бог с любов ми отреди!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.