16.01.2024 г., 8:13 ч.

В света ми 

  Поезия
98 1 0

Моето слънце не изгрява от изток
и залезът не идва в точен час.
В мен душата е център на всичко
и е моят най-верен компас.

Може най-тъмният здрач в мене да свети
и най-светлото утро в мен да залязва.
Може да е песен, ала в мене - плач
и смисъл да нямам, да не се отказвам.

Моите звезди не са по небето
и след дъжд не изгряват дъги.
Всеки цвят се ражда в сърцето,
а звездата в очите блести.


© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??