24.09.2020 г., 10:43 ч.

В съня ти ще се връщам някой път 

  Поезия
269 6 7

В съня ти ще се връщам някой път

и нежно за ръката ще те хващам.

Ще бъда здрава от стомана връв,

когато бездна пътя ти прегражда.

 

В съня ти ще се връщам някой път,

нозе ще ти докосвам мълчаливо.

А сетне ще разкъсам всеки лък,

готов стрели във тебе да забива.

 

В съня ти ще се връщам някой път,

очите ще целувам тихо в мрака.

Понякога, притихне ли градът,

ще бъде знак, че твоят сън ме чака...

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??