25.04.2018 г., 14:47 ч.

В този отрязък 

  Поезия » Свободен стих
262 1 0

В онези мисли, 
които крия от всеки друг 
зад неграмотен катинар, 
ти 
намираш начин да поставиш 
пръст в многоточията ми,
да изчистиш листа ми до бяло
от съмнителни черни редове,
а всяко значение да се окаже 
абсолютно празно от смисъл.
Докато не го запълня с чувства.

 

В този отрязък 
редя живота си.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??