24.02.2017 г., 15:11 ч.

В търсене 

  Поезия » Любовна, Друга
326 1 1

Какво доведе те пред моята врата?
Случаен път, поет от отегчение?
Или си в търсене на онова, 
което крие се зад моето видение? 

 

Желаеш ли да влезеш? Аз съм тук.
И зная, че ме виждаш цялата.
И колкото и малка е пролуката, 
откривам ти се сякаш в огледало.

 

Защото имам нужда от това – 
в очите и душата ти да се огледам.
А ти огледа ли се в мен? Нима
страхът ти пречи… 
Няма ли да влезеш?

 

23/02/2015

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??