19.09.2009 г., 11:08 ч.

В търсене 

  Поезия » Друга
533 0 0

Нелепа грешка.

Самота.

Избягал призрак без душа.

Безцветен блясък през нощта,

а не можеш да достигнеш до целта.

Желание за обич сладка,

но солено е в устата ти.

Златен пясък разспива се в морето

с едно желание за истински печал.

Преливащо сърце от обич,

ала излива се в бездънна яма.

Съмнения заплитат се в лицето

и бялото бледнее в пустота.

Сивотата обгръща светлината,

която малка е, но пак я има.

В търсене на незапълващото у човека

с мисли за красиви дни.

Поглеждайки небето недостижимо

с една-едничка мисъл в ума,

човекът с дупки в очите

потегли, търсейки душа.

© Бори Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??