Нелепа грешка.
Самота.
Избягал призрак без душа.
Безцветен блясък през нощта,
а не можеш да достигнеш до целта.
Желание за обич сладка,
но солено е в устата ти.
Златен пясък разспива се в морето
с едно желание за истински печал.
Преливащо сърце от обич,
ала излива се в бездънна яма.
Съмнения заплитат се в лицето
и бялото бледнее в пустота.
Сивотата обгръща светлината,
която малка е, но пак я има.
В търсене на незапълващото у човека
с мисли за красиви дни.
Поглеждайки небето недостижимо
с една-едничка мисъл в ума,
човекът с дупки в очите
потегли, търсейки душа.
© Бори Панчева All rights reserved.