1.09.2020 г., 10:10 ч.

Валс със септември 

  Поезия » Друга
377 1 0

Септември, здравей! Заповядай!
На нашата маса седни!
Душата си ти изповядай!
Съдбата тежи ти, нали?

Да чуем познатата песен
за лято, море и любов...
Тревата ухае на есен...
Светът е чудесен и нов...

Децата играят на воля!
Зората щастлива блести!
Красива е нашата роля –
в тунела да бъдем искри!

Когато дерзаем – живеем!
Когато мечтаем – летим!
Животът ни кани да пеем,
а ние нима ще мълчим?


 

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??