13.12.2019 г., 19:59 ч.

Валя... 

  Поезия » Любовна
535 0 0

 

Валя...

 

Езическата красота

на утрото пробудена,

със птиците от Пролетта

се втурва като луда...

 

И оживява изведнъж,

но сякаш позабравено:

усещане и, че съм мъж

и  Мъжкото желание...

 

За малко искам да се спреш

не викана, не чакана,

но разлюляна в тих копнеж

с любов недоизплакана!...

 

... За да ти върна с радостта

и чувствата ограбени...

Живота... Любовта... Страстта...

От други поругавани...

 

Някога

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??