3.10.2009 г., 8:59 ч.

Вече не плюй! 

  Поезия » Друга
801 0 13

Какво виждаш, когато ми гледаш в душата?!

Какъв цвят са очите И?

Погледни по-навътре до дъното!

Какъв цвят има сълзата?

Какъв аромат вятърът носи?

А щом те ощипят чувстваш ли болка?

Броят се на пръсти въпросите.

В деня се разпръскват осколките.

По въздуха ходя, Боже помилуй!

Къде ми остана земята?!

Само те моля,  вече не плюй,

недей да ми храчиш в душата!!!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??