29.12.2016 г., 18:08 ч.

Вече съм те прегърнала 

  Поезия » Друга
382 0 1

В кладенеца на душата ми
вместо монета 
пусна твоята 
и тръгна
без да знаеш,
че съм бездънна.
Сега, 
за да се намериш, 
ще трябва 
да се върнеш
и в мен да потънеш.
Какъвто и да се откриеш,
аз те намерих първа.
Вече съм те прегърнала.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??