13.08.2008 г., 13:59 ч.

Вечерта е одалиска 

  Поезия » Любовна
758 0 13
*http://www.youtube.com/watch?v=G7iJC0VfxX4
_______________________________________

а вечерта е одалиска и танцува
с червени залезни шалвари,
люлее цитрусова обеца
от слънчев диск, и
за мен,
с пети от зной алея прави,
по лакътната сгъвка на твоята ръка.

и вече съм канела,
ръсната случайно,
по тирамисуто на бавния следобед,
къдрица съм
по скулата ти, и лежа
на малък отпечатък
в топлата ти кожа.

мълчим във равновесен океан,
със цвят на нар и тишина,
а вечерта
на пръстче глезено
навила ни е мислите.

с ажура рехав на пердето
пируетно ни шепти -
Постой за миг така,
постой така...

02.08.08

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??