1.07.2018 г., 7:13 ч.

Вечните вечери 

  Поезия
497 1 1

Сега молим вечерите да спрат

и да продължават безконечно,

с тишината гласна всеки път –

в момента времето да е вечно,

а някога,

с омраза дочаквахме нощта

и тъмнината в нея нещастна,

а всички имахме една мечта –

кога ще осъмнем пораснали…

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??