Jul 1, 2018, 7:13 AM

Вечните вечери 

  Poetry
500 1 1

Сега молим вечерите да спрат

и да продължават безконечно,

с тишината гласна всеки път –

в момента времето да е вечно,

а някога,

с омраза дочаквахме нощта

и тъмнината в нея нещастна,

а всички имахме една мечта –

кога ще осъмнем пораснали…

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??