19.04.2009 г., 19:15 ч.

Велик ден 

  Поезия » За деца
480 0 4

 

 

 

Две яйца се сбили

в алени бои,

баби - благи, мили

в козунаци три

орехчета скрили.

С мънички стафидки,

с много мармалад

детските очички

ще зарадват пак

майчици добрички.

Че Христос възкръсна

със любов една,

злото Той разпръсна

и спаси света.

.  .  .

Истина възкръсна!

 

 

 

 

Честито Възкресение Христово!

 

© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??