Apr 19, 2009, 7:15 PM

Велик ден 

  Poetry » For kids
487 0 4

 

 

 

Две яйца се сбили

в алени бои,

баби - благи, мили

в козунаци три

орехчета скрили.

С мънички стафидки,

с много мармалад

детските очички

ще зарадват пак

майчици добрички.

Че Христос възкръсна

със любов една,

злото Той разпръсна

и спаси света.

.  .  .

Истина възкръсна!

 

 

 

 

Честито Възкресение Христово!

 

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??