23.04.2013 г., 20:54 ч.

Вeрен до гроб 

  Поезия
660 0 1

Сляп съм, сляп си оставам,

но пред очите ми стоиш

и не те забравям.

Аз винаги  казвам, че

не те познавам

и така отново и отново

си  оставам.

 

Снимката у дома на стената

закачена стои,

чувствам сякаш

близо до мен си ти,

и вярвам в това, може би.

 

В тъмна стая стоях и постоянно

за тебе мислех.

Наранен, че от твоя

трън съм убоден.

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??