21.06.2020 г., 22:05 ч.

Ветропоказатели 

  Поезия » Гражданска
596 0 0

Откъдето и вятърът да духа,

към него българинът се нагажда,

после чудим се що има разруха,

раболепие се тук насажда.

 

Отвън ги назначават,

нима не разбрахте?
Щенията ви нищо не означават,

не вие ги избрахте.

 

Тъй ли все ще я караме,

омръзнаха ни тридесет години,

грешките докога ще повтаряме,

на чужд да казваме:"Води ни!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??