Jun 21, 2020, 10:05 PM

Ветропоказатели 

  Poetry » Civilian
609 0 0

Откъдето и вятърът да духа,

към него българинът се нагажда,

после чудим се що има разруха,

раболепие се тук насажда.

 

Отвън ги назначават,

нима не разбрахте?
Щенията ви нищо не означават,

не вие ги избрахте.

 

Тъй ли все ще я караме,

омръзнаха ни тридесет години,

грешките докога ще повтаряме,

на чужд да казваме:"Води ни!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??