23.11.2008 г., 1:50 ч.

Вината брои греховете ми... 

  Поезия » Философска
720 0 17
 

 

 

 

Вината

брои греховете ми -

отколешни,

днешни

и бъдещи...

Подобно на

хартиена салфетка,

на две, на три,

на четири прегънато

посмачканото,

тъжно самочувствие

пълзи на съвестта

сред лабиринтите

и търси прошка

по Задушница...

И вие в мен

като вълчица,

простреляна

от сляп куршум,

надеждата за мир

в душата ми...

Забравила

за всичко друго -

брои греховете 

вината ми...          

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??