1.08.2018 г., 10:31 ч.

Влак 

  Поезия
604 2 1

Весела глъчка, безбройни, засмени,

към нова мечта, напред устремени,

зелени дървета, светлинен поток,

шум на река, въдичен скок...

Старата дама с куче в ръка,

с поглед потънал в детска игра,

с устни извити в тъжна усмивка,

приказна песен изрича и млъква...

Изгубен багаж, изгубена радост,

изгубени спомени във вечната младост...

По релсите тихо влачи се влака,

следваща гара – Магия на мрака.

© Mgg Всички права запазени

Слънчев ден 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малко ми прилича на Превер, но повече - на теб
    Малко и на мен прилича, ритъмът увлича...
Предложения
: ??:??