23.06.2017 г., 19:53 ч.

Влюбен 

  Поезия » Гражданска
225 0 0

Влюбен

 

Каква е таз неземна сила,

която стои между нас,

нима в косата ти от свила,

се крие твойта женска власт?!

 

И в синевата на очите,

магията при нас  видях.

Защитата ми бе разбита,

аз щом за пръв път те видях!

 

Ти ме  погледна срамежливо.

Погали ме със нежен глас.

И същността ми горделива,

изпадна сякаш във несвяс!

 

Разбрах за пръв път, че обичам

и найдох смисъл в това!

Във нов свят стъпих, не отричам

и съм пред теб на колена!

29.07.2015г. Драгойново

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??