15.08.2008 г., 21:19 ч.

Влюбен 

  Поезия » Любовна
763 0 10

Влюбен

 

Обичах... косите ми нежно да се веят...

И в къдриците ми  розови листа да се завиват...

Усещане, което от щастие сълзите копнеят...

Щом потекат, с аромат на роза се сливат...

 

И облаците тогава докосвах...

- тези, като захарен памук...

Сърцето... пак от щастие... с обич захаросвах

Насита чувствах... от залеза до тук...

 

А после... Където и да тръгна

по небето, по невидим път...

При тебе пак щях да се върна...

- така розите ми шептят...

 

Но сега... ветрец не гали косата с цветя...

Облакът на любовта е загубен...

Как по пътя небесен да продължа...?!

Тъжно е... тъжно... че в мен вече не си влюбен...

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??