15.04.2022 г., 22:26 ч.  

Вместо с две ръце 

  Поезия » Друга
383 3 14

С две думи,

вместо с две ръце,

притискам себе си

към Теб, Сърце.

Усещам

как превръща се мигът

в крайпътен знак,

в изминат път.

Какво от мен

по мимолетното остана?

Превързах ли

кървящата му рана?

А казват,

че целта на всеки Път

е Храмът...

От вярата ми

в приказки

душа ми не остана.

С какво, за Бога,

пред олтара ще застана?

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??