28.04.2009 г., 8:08 ч.

Вместо сбогом 

  Поезия » Друга
1193 0 14

 
          
           на Ваня Петкова
Излишни са
тежките
траурни дрехи -
жива,
тя диша
в пламтящия стих.
Светят очите ú -
синьо-зелени монети,
пърха смехът ú,
палав
и сладко красив.
Как си тръгва
от утрото
праведна грешница?
Как си отива
вятър,
нежен и огнено див?
Тупка сърцето
на тази чаровна вълшебница
във всяка извивка
на нейния устремен стих!

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??