14.11.2008 г., 15:30 ч.

Войнът на Пътя застана 

  Поезия » Друга
478 0 1
Войнът на Пътя застана,
сам, на кръста катана,
мечът от бяла стомана,
в мрака е изкована.

Въздъхна, коляно подви,
цвете до сърцето скри,
бяла роза - чиста душа,
той закрачи във нощта.

Забравил всяка суета,
следва своята звезда,
макар и често в самота
е по Пътя на честта.

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??