6.01.2011 г., 18:52 ч.

Врели-некипели по РадойРалиновски 

  Поезия » Хумористична
1074 0 10

Разни врели-некипели

мислите ми са превзели,

нещо суче, нещо маже,

нещо иска да се каже.

 

Тъй, отвътре, щом напиня,

няма как да го отмина,

музата ме тресна здраво,

вика „Още!”, вика „Браво!”.

 

На жена не се отказва,

възпитанието казва.

Тé ми молива и листа:

„Варда, моля! Моля, писта!”

 

Ще ви спретна аз шедьовър -

рими хапвам за ордьовър.

(Тошето каза, че „ямби”

най-добре вървят със камби )

 

Суперско ми се получи -

сал идеята се скучи.

И се пуля, и се дзверя,

и - ъхъ - да я намеря.

 

То пък чудото голямо –

да не съм единствен само!

И да паднем, и да бием -

с музата ще си допием!

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??