18.01.2020 г., 18:57 ч.

Време е 

  Поезия
340 1 5

 

Изповядай зеленото -

време е, тръгва,

овъгли се

от грешност,

глътна го алчността.

Подреди се 

в колонката -

жадни зяпачи,

пред миража...

с последната

капка вода.

 

 

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??