Jan 18, 2020, 6:57 PM

Време е 

  Poetry
349 1 5

 

Изповядай зеленото -

време е, тръгва,

овъгли се

от грешност,

глътна го алчността.

Подреди се 

в колонката -

жадни зяпачи,

пред миража...

с последната

капка вода.

 

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??