22.10.2010 г., 23:53 ч.

Време живот - Отминал за Вас 

  Поезия
483 0 9

Средата на нощта настъпи.

Брутално, толкова брутално

в гората сред дървета гъсти,

глутница животни, кръвожадни.

 

Очите им светят - фосфорни бисери.

Пара от ноздрите въздуха плаши.

Чужда порода за болка орисани -

получовеци, вaмпири, върколаци.

 

Чакат ме, искат душата ми, моля ги.

Падам, под ноктите тиня, смрад.

Вкус на отрова вкиснат в ума ми -

издърпай ме, спаси ме - вълчи глад.

 

Не знам къде съм - безсъзнание.

Нищо не може да ме докосне.

Няма надежда, ни покаяние.

Няма живот, а жива съм още.

 

31.07.10

Чудно е как, мога ли да усещам?

Последен живец на прощалния час.

Забързана, кукувицата ме подсеща:

- Време живот - Отминал за Вас.





© Николина Милева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??