27.08.2007 г., 13:07 ч.

Време много мина 

  Поезия
833 0 4

От срещата ни първа време
много мина.
Годините като сняг в ръцете се
стопиха.
Различни сме.
И аз и ти.
А сега...
Вятарът разнесе приказно ухание...
Небрежен поглед подарих ти.
За поздрав докоснах твоята ръка...
Усмихна се...
По тялото ми тръпката полази.
Какво се случва в мен, не зная,
но знам едно: силно те желая.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??