31.01.2020 г., 7:48 ч.

Време разделно. 

  Поезия » Любовна, Философска
593 2 2

 

Аз цял живот стихиите преследвам

и срещнах бури с нежни имена.

Как исках да си полъх за последно,

а не горчивата, най-тъжната сълза...

Не вярвам във пороя от очите ми. 

От обич мислех, че така преливам. 

А то било е болка за отричане 

на туй сърце до празно що изстива. 

Дошло е времето, разделно прѝживе. 

По дяволите в гроба, мъртвите душѝ! 

Дали ще съживи да имаш някой ближен? 

Не знам. За тебе Господ ме уби... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??