11.02.2018 г., 23:29 ч.

Времеви отрязък 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
517 0 6

За теб навярно ще тъгувам,
но смъртния ми одър ме зове,
самотен изгрев, нарисуван,
изтича времето ми, две

 

ръце те имат, мимолетно,
във кратък времеви отрязък
загубиха те безвъзвратно...
Мираж ли си или пък купче пясък?

 

Но ето, ти си каменна скала,
а аз – ерозия, и в теб дълбая,
оставила си в пясъка следа
в отвъдния живот ще те желая!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??