11.08.2017 г., 21:45 ч.

Все някога... 

  Поезия » Любовна
259 0 0

ВСЕ НЯКОГА...

 

Все някога ще спре и туй сърце,
все някога уморено ще утихне,
когато се разбива в ледове,
сърцето мисля, че умира...

 

Това сърце е същото което,
ти толкова безумно уж обичаше, 
а ударено в ледове,
се е разбило на парчета истини...

 

Все някога, това сърце ще ти потърси сметка,
за всички скрити в захарен памук лъжи,
с които ти обичаш да гощаваш,
разбитите ми влюбени мечти.

 

Но знаеш ли, сърцата не умират,
те просто почват да туптят за друг,
който от парчета полуистини,
създава свят, а не руши.

 

Все някога...
Ще ти простя...
защото с мъка още те обичам...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??