27.01.2017 г., 8:54 ч.

Все се търсим 

  Поезия » Любовна, Друга
367 1 1

Все се търсим и все се намираме.
А по пътя колко пъти умираме.
И ни драска нещо вечно в душата,
нечие име изписва съдбата. 
Няма нужда от много въпроси,
че сме с отговор вече жигосани.
И няма мира докат' не открием
чия щампа носи нашето име. 
Все се търсим и все се намираме.
А изгубим ли се, е като умиране...

 

 

13.05.2014

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трудно е да намериш пътя към себе си. Хареса ми стихът! Аплодисменти!
Предложения
: ??:??