14.01.2010 г., 9:42 ч.  

Все така за думите 

  Поезия » Друга
482 0 6

Невероятно колко сме бодливи!
Сърцата ни са като игленици,
промушвани от губерки и криви
иглички, и при всяка сричка

 

при всяка дума, подло изтървана,
когато се прегръщаме, далечни,
през гръдния ни кош дълбаят в рана
наточените мисли таралежни!

 

 

 

Публикувано във:

  • в. Ретро 30.07 - 05.08.2015
  • Литературен свят бр. 119 юли 2019

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??