Когато бъдещето ни отмие
от чèлото на този свят свиреп.
Аз обещавам да те преоткрия
и отново да се преродя във теб!
Единствено така ще съумея
любовта си вечно да запазя аз.
Единствено така ще съумеем
и след нямането да ни има нас!
И дори вселената ни да се свърши,
запазил с устни твоите черти,
от нищото ще изрисувам същата,
за да бъдеш и пребъдеш ти!
© Божидар Георгиев Всички права запазени
защото знаех че ще е хубав.
И е така.Много чувствен!
Поздрав!