2.11.2007 г., 15:22 ч.

Всичко е любов 

  Поезия » Любовна
1462 0 8

  Нощта трепти...

  Въздиша.

  И ти си пламък - зов.

  Викът избухва магнетично.

  И всичко е  любов.

 

  Денят сънливо  се протяга..

  Роса в косите ми блести.

  А твойто слънце

  в  мен  изгрява.

  И всичко   е любов.

 

  Не съм мираж, ни сянка.

  Аз  съм жена  от плът.

  И ето ме - орисана,

  стоя на твоя земен път.

 

  Мечта - звезда.

  Сърце - живот.

  Безкраен миг...

  И всичко    е  любов.

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??