22.07.2007 г., 17:39 ч.

Всичко за теб 

  Поезия
1280 0 6
Безумната любов към теб
като стрела забита е във моето сърце.
Боря се със себе си, да те забравя,
но душата и животът ми са в твоите ръце.
Вървя през тъмнината по пътища без край
и търся светлината на  изгубения рай.
Сълзите стичат се по моето лице,
сливат се с дъжда от нощното небе.
Търсех теб, не виждах твоите очи,
не виждах себе си дори.
Погубвах бавно своята душа,
погълната от сянката на вечна самота.
Стигнах замък с камени стени,
там заключих всичките мечти.
Отказах се от щастието и радостта,
без теб и те не съществуват от сега.
Сама съм в кръговрата на съдбата,
да избера ли теб, или да се оставя на тъгата.
Знам, че не изпитваш нищо,
но за мене ти си всичко.
Бурята не е навън, а в моята душа,
за теб отивам и на край света.
Боли и винаги ще е така,
но избирам болката и любовта.
Ти си принцът в моята магия,
мъката без край и моята стихия.
Давам всичко да се върна в твоето сърце,
защото моето е твое, ти го превзе.
Минало и бъдеще обричам аз на тебе,
всеки дъх, оставащото на земята време.
Единствената  цел на моя живот
е аз да съм пазителка на твоята любов.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много съм очарована Страхотен начин на изразяване, продължавай в същия дух
  • Просто нямам думи...това ме разби...много добро браво!
  • Лоздравления.Много е хубаво.Тъжно е ако така се чувстваш наистина.Ако това ще те успокои така се чувстват много хора и то далеч не на 15.
  • Лоздравления.Много е хубаво.Тъжно е ако така се чувстваш наистина.Ако това ще те успокои така се чувстват много хора и то далеч не на 15.
  • Нямам думи... Супер е.
  • Само едно WOW мога да кажа!
    Имаш много добър стил, който споделям
Предложения
: ??:??