21.01.2008 г., 6:19 ч.

Втора употреба 

  Поезия
740 0 7
Употребени излишно,
думите бият тревога.
Опитвам се да не пиша.
Остава и да го мога.

За някакви чудесии,
ако създал ме е Богът -
опитвам да ги открия.
Остава и да го мога.

Да, тъжно е - но не бива,
че няма те, да ме гложди.

Надявам се да си жива.

Остава и да го можеш.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??