3.04.2010 г., 16:25 ч.

Вяра 

  Поезия » Философска
608 0 1

Нощта обгръща ме със своя плащ,

усмихва се и в смях залива ме.

От Ада не излязох ни веднъж,

а знаех, че от Рая съм повикана.

 

Знам - пак ще пламне огънят, присъщ

на слънчевата моя същност.

И пламъкът ще бъде все един и същ,

очите  пак ще заблестят.

 

Измислях те, по-черна от преди

и ставах  безропотна сянка.

Дано само зрънце вяра покълни -

да стана цвете с хубава премяна.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано вярата да е повече от зрънце! Светъл празник, Мариола!
Предложения
: ??:??