16.02.2021 г., 15:59 ч.

Вяра и Надежда 

  Поезия » Пейзажна, Философска
261 0 2

И хванати за ръце,

преплуваха дълбокото море.

Стигнаха до брега.

После изкачиха висока 

планина.

 

Минаха през пареща 

пустиня и през 

лепкава тиня.

Прекосиха ледовити 

страни и опасни 

джунгли дори.

 

И накрая Вярата и 

Надеждата оцеляха,

въпреки че бяха мокри,

изцапани и наранени,

за нищо на света не бяха 

заменени.

 

Все пак през целия си 

път в душата,

останаха живи и 

щастливи.

Вярата и Надеждата 

винаги остават, дори

и трудности да преживяват.

 

 

 

 

 

© Майчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много благодаря! ☺️❤️
  • Така е! Вярата и Надеждата остават и понякога са единственото нещо, което ни крепи!
    Браво, Майче! 💖
Предложения
: ??:??