16.09.2009 г., 23:02 ч.

Вяра, Надежда, Любов 

  Поезия » Друга
883 0 5

Вяра, Надежда, Любов.

 

Как ли от епоха толкова стара

би оцелял човекът без

                                              ВЯРА?

 

Кой ли от тъмнината го извежда,

ако няма в сърцето

                                     НАДЕЖДА?

 

И като посланик на Божи Благослов

носи в деня:

         ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ!

 

 

Честит празник и честит имен ден!

 

 

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??