14.10.2008 г., 7:59 ч.

Вярвам 

  Поезия » Любовна
913 0 3

Колко ли нежност във него таи,

колко ли иска да го прегърна...

и как ли за мене сърцето тупти,

докато чака ме пак да се върна...

Прегръща ли възглавката нощем,

както мене нежно прегръщаше там

и заспива ли спокоен още,

щом не съм там, любов да му дам...

Знам, че ме чака през цялото време,

откакто заминах си мисля това...

За него съм всичко, както той за мене,

защото и двамата вярваме в любовта!

 

На Живко с много любов...

12.10.2008

© Габи К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Таня погледнах профила ти като прочетох коментара... Живко също е от Сливен много мило ми стана...случайност Благодаря!
  • Красиво посвещение!Поздрави!
  • Посвещение, писано с много обич!Поздрави!
Предложения
: ??:??