ВЯТЪР
Задуха вятърът червената ù рокля -
тя беше тъничка топола...
Показа само глезена ù - толкова!
Тя в моя сън не влезе гола...
Сънувам оня селски път, полята,
момичето дошло през юли...
И буди ме горещ, безпътен вятър
с аромата на узрели дюли...
© Радка Миндова Всички права запазени