16.08.2009 г., 20:52 ч.

Вятърът 

  Поезия » Пейзажна
666 0 0

Като вятъра е моята вселена -
нежна и могъща.
Градяща и рушаща.

Полъх свеж ти навява,
огън жив разпалва,
в ураган се превръща,
в морски потоп се разгръща.

Вселената ми е вятър,
вятърът е моята душа -
частици, събрани в едно,
цяло, разпиляно навред
чрез този животомер.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??