Aug 16, 2009, 8:52 PM

Вятърът 

  Poetry » Landscape
674 0 0

Като вятъра е моята вселена -
нежна и могъща.
Градяща и рушаща.

Полъх свеж ти навява,
огън жив разпалва,
в ураган се превръща,
в морски потоп се разгръща.

Вселената ми е вятър,
вятърът е моята душа -
частици, събрани в едно,
цяло, разпиляно навред
чрез този животомер.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??