2.07.2007 г., 8:43 ч.

Вълшебен час 

  Поезия
651 0 2

Макар за час, преплете ни съдбата,
с вълшебни думи шепнеха листата...
Магични багри в сънища трептяха
и в миг дочухме музика позната...

Не съм художник, но по лястовиците ще пратя,
изваяна, душата ти в дъгата...
Ще свети винаги във мрака,
като светулка ще те води към зората...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??